Asiakkaamme kertovat

Neste Oyj:n Porvoon jalostamo on päättänyt valvoa haastavissa olosuhteissa olevien pumppujen ja vaihteistojen kuntoa Trendionin järjestelmällä.

Vatajankosken Sähkö Oy ratkaisi turbiinigeneraattorin etävalvontatarpeen Trendionin avulla. Trendionin järjestelmä asennettiin ensimmäiseen käyttökohteeseen jo vuonna 2004.

Knauf halusi varmistaa tuotantolinjan keskeisten koneiden jatkuvan kunnonvalvonnan ja valitsi Trendionin järjestelmän. Trendion on valvonut Knaufin keskeisiä laitteita jo vuodesta 2006.

KP-ServicePartner Oy ja Trendion Oy ovat tehneet yhteistyötä alykkään etäkunnonvalvonnan saralla jo useamman vuoden ajan, ja olemme yhteistyössä kehittäneet ratkaisut muun muassa teollisuusnostureiden ja nosturiratojen kunnonvalvontaan.

Trendionin henkilöstöllä on pitkä kokemus työskentelystä Teollisuuden Voima Oyj:n Olkiluodon ydinvoimalassa erilaisissa kunnonvalvonnan asiantuntijatehtävissä.

Trendion Oy on toiminut kunnonvalvonta-asioissa SSAB Oyj:n tuotannon tukena jo useiden vuosien ajan. Toimitettaviin palveluihimme kuuluu niin online-valvontaa, määrävälein suoritettavia reittimittauksia, tasapainotuksia kuin erikseen tarpeen mukaan tilattavia asiantuntijapalveluitakin.